English    26.05.2016 
e-mail:   парола:
Забравена парола      Регистрация
Projecta Ltd. - Управление на проекти
Услуги
Обучение
График на курсовете
Каталог на курсовете
Сертифициране
PM Ресурси
Финансиране на проекти
Книги
Препратки
Календар
2016 г. Май
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031PRINCE2 Foundation на цена стартираща от €399 при ранно записване; курсове PRINCE2 и AgilePM с 20% остъпка!      Най-успешните обучения по Управление на проекти в България!      Разработване на проекти по програмите на ЕС      Сертифициране - PRINCE2, PMP, IPMA, Agile, Scrum, ITIL, Six Sigma,...      Въвеждане на методологии за управление на проекти и създаване на РМО      
Project Management Professional (PMP®)/CAPM® Exam Preparation (малък брой свободни места)

15 - 18 юни 2016
Интерпред - СТЦ София

онлайн регистрация

Лектор(и): Франк Нинов, PMP® (Германия)

Запиши се за известия и "тайни оферти"!
Намерете ни във Facebook
Запознай се с нас за 2 минути. Виж нашето забавно видео!

Нашите курсисти имат изключително висока успеваемост на изпита за РМР! Обучението е съобразено с промените в изпита в сила от януари 2016!

Това обучение се организира за 24-ти път в България от TenStep - глобална обучаваща организация на Project Management Institute (PMI Registered Education Provider – R.E.P.), Provider ID 1774. Целта на курса е да подготви участниците за явяване на изпит за изключително престижният сертификат по управление на проекти Project Management Professional (PMP®) на Project Management Institute, САЩ.

Курсът е подходящ и за подготовка за сертификат Certified Associate in Project Management (CAPM®)!

"Overall I am very satisfied with the training, the exercises, training materials, the instructor etc. I Would like to thank Frank for his patience, efforts and commitment."

"It was of great help to make me feel able to pass the exam."

"The training was effective and efficient."

"I liked the course and I will use it in my future work."

"Great opportunity to understand PMI methodology."

"Happy to be part of this training! Projecta’s team was very helpful :)"

Такса за участие: €760 (без ДДС)
Специална цена за ограничен брой места: €595 (без ДДС)

пълно описание
Accredited PRINCE2® Foundation Certificate Programme (близо 100% успеваемост, малък брой свободни места)

20 - 22 юни 2016
Интерпред - СТЦ София

онлайн регистрация

Лектор(и): Петер Кришел, PRINCE2® and Agile PM Approved Trainer, Scrum Master

Запиши се за известия и "тайни оферти"!
Намерете ни във Facebook
Запознай се с нас за 2 минути. Виж нашето забавно видео!

Курсът включва предоставяне на ръководства в PDF и достъп до онлайн среда за предварителна подготовка с изключително богати материали и възможност за генериране на примерни изпити от база данни с тестови въпроси. Това улеснява подготовката и увеличава шанса за успех на изпита!

PRINCE2 e най-широко използвания метод за управление на проекти в света, с най-динамичната схема за сертифициране по управление на проекти - над 1000 сертификации седмично в целия свят и над 1,5 млн. проведени изпита досега. Метод за управление на успешни проекти от всякакъв вид и мащаб. Досега по нашите програми в България сертификати PRINCE2 Foundation са получили близо 550 души.

Такса за участие: €550 (без ДДС) плюс €220 такса за изпит (без ДДС)
Специална цена за ограничен брой места: €465 (без ДДС) плюс €180 такса за изпит (без ДДС)

пълно описание
Accredited PRINCE2® Practitioner Certificate Programme

22 юни 2016
Интерпред - СТЦ София

онлайн регистрация

Лектор(и): Петер Кришел, PRINCE2® and Agile PM Approved Trainer, Scrum Master

Запиши се за известия и "тайни оферти"!
Намерете ни във Facebook
Запознай се с нас за 2 минути. Виж нашето забавно видео!

Това е втората от двете сертификационни програми по методологията за управление на проекти PRINCE2. Ако искате да използвате метода PRINCE2 ефективно, теорията е важна, но Вие трябва да сте в състояние да прилагате метода в реални проекти. Като естествено продължение на програмата PRINCE2 Foundation, тази програма е фокусирана върху прилагането на теорията в реална ситуация. Програмата е задължителна за хора, които искат да преминат успешно изпита PRINCE2 Practitioner.

Такса за участие - включва курс и изпит (без ДДС): €550
Специална цена за ограничен брой места (без ДДС): €495

пълно описание
Agile Project Management™ (AgilePM®) Foundation Certification (100% успеваемост!)

29 юни 01 юли 2016
Интерпред - СТЦ София

онлайн регистрация

Лектор(и): Петер Кришел, PRINCE2® and AgilePM Approved Trainer, Scrum Master (Холандия)

Запиши се за известия и "тайни оферти"!
Намерете ни във Facebook
Запознай се с нас за 2 минути. Виж нашето забавно видео!

Курсът се организира съвместно от Проджекта и Trans-Atlantic Consulting Group като акредитирана обучаваща и сертифицираща организация от APM Group International.

Серификационната програма Agile Project Management (AgilePM®) Foundation обхваща методологията, принципите, процесите, продуктите, както ролите и отговорностите, необходими за гъвкавото управление на проекти в бизнес среда. В обучението е силно застъпена практическата част, даваща възможност на участниците да работят по казуси и упражнения, прилагайки гъвкавия подход на Agile PM в своята работа.


Програмата включва и достъп до онлайн платформа с материали за предварителна подготовка и база данни с тестови въпроси, което улеснява подготовката и увеличава шанса за успех на изпита!

Какво ви предлагаме:
  • Провеждане на официално акредитирани обучения и изпити по Agile Project Management (AgilePM®)

  • Удобен начин за получаване на сертификати Agile Project Management Foundation - само с няколко дни присъствено обучение и изпит в София;

  • Изключително опитен международен лектор - Agile Project Management Approved Trainer;

  • Възможност по всяко време да задавате въпроси на лектора;

  • Изключителна висока успеваемост на нашите курсисти на изпита - 100% до момента!

  • Безплатно повторно преминаване на курса при заплащане на такса за повторен изпит (макар че вероятността да не вземете изпита от първия път след нашето обучение е много малка);

  • Включен в цената на курса достъп до онлайн платформа с материали за предварителна подготовка, както и база данни с тестови въпроси и възможност за генериране на примерни изпити. Това улеснява подготовката и увеличава шанса за успех на изпита;

  • Достъпна цена и изгодни финансови условия. За да ползвате отстъпка е достатъчно да изпратите вашата заявка в посочения срок (не е необходимо да плащате веднага).


Такса за участие: €580 plus €280 Foundation exam and official handbook fee (VAT not included)
Специална цена за ограничен брой места: €450 такса за курс + €260 изпит за ниво Foundation и официално ръководство (сумите са без ДДС)

пълно описание
Разработване на проекти по програмите на Европейския съюз

19 - 21 септември 2016
Интерпред - СТЦ София

онлайн регистрация

Лектор(и): Александър Апостолов, PMP®, TSPM

Запиши се за известия и "тайни оферти"!
Намерете ни във Facebook
Запознай се с нас за 2 минути. Виж нашето забавно видео!

БОНУС! След приключване на обучението всеки участник ще получи безплатен достъп до онлайн курс "Изпълнение на проекти по програмите на Европейския съюз". Подробното описание на курса може да видите тук.

Обучението е с практическа насоченост, като участниците ще работят по примерни проекти. Ще бъдат представени всички актуални възможности за финансиране от ЕС по програмите за България. Обучението е интерактивно и включва презентации, дискусии, тестове и групова работа. Представената на курса методология съответства на официалния метод на Европейския съюз „Управление цикъла на проекта“. Това е най-подробното обучение по разработване на проекти за финансиране от ЕС, което сме провели досега повече от 35 пъти. Обучението е с обновена програма от месец декември 2015 г.!

На обучението ще бъдат представени в пълен обем успешно финансирани проекти!

„За ограниченото време за тази толкова трудна и богата материя семинарът е изключително „стегнато“ организиран, представяйки в максимален обем теоретична и практическа подготовка. Бих го препоръчала, изпълни главната си цел.“

Такса за участие: 550 лв. (без ДДС)
Преференциална такса за участие за ограничен брой места: 450 лв. (без ДДС)

пълно описание
Управление на проекти - Preparation for Success (3 дни; 24 PDUs)

28 - 30 септември 2016
Интерпред - СТЦ София

онлайн регистрация

Лектор(и): Александър Апостолов, PMP®, TSPM

Запиши се за известия и "тайни оферти"!
Намерете ни във Facebook
Запознай се с нас за 2 минути. Виж нашето забавно видео!

Най-популярното обучение по управление на проекти в България, проведено досега повече от 120 пъти – вече с обновена по-подробна програма!

Методът за управление на проекти TenStep на TenStep, Inc. (САЩ) се ползва със световна известност, благодарение на това че е лесен за приложение, ясен, с практическа насоченост и съдържа най-модерните концепции в управлението на проекти.

TenStep е водеща фирма в областта на обучението по управление на проекти. Президентът на TenStep Inc., Том Мокал, е носител на престижната награда на Института за управление на проекти (Project Management Institute) - САЩ, за създаването и популяризирането на продукта TenStep Project Management Process, който е допринесъл значително за „подобряване на глобалното разбиране на управлението на проекти, цикъла на проекта и управлението на хора”.

"За мен проведения от Вас курс по управление на проекти беше максимално оползотворено време. Осигурихте ми комфорт на възприемане на малко позната материя и екипна работа."

"Много добре поднесен материал с примери, диаграми и методи."

"Обучението на 100% покри моите очаквания за добре структурирано и полезно презентиране. Сигурна съм, че наученото от курса ще бъде приложено в моята практика."

"Оценявам обучението като проведено на много високо ниво. Беше много полезно за мен и много интересно. Ще използвам наученото в практиката и ще надграждам знанията си."

"Лекторът е експерт в областта и много ясно предаде материала."

"За мен курсът беше много интересен. Материалът беше достъпен, добре представен, лесен за разбиране."

"През 2007 г. преминах обучение на тема "Управление на проекти" с лектор Александър Апостолов. Благодарение на изключителното представяне на материалите и високата компетентност не беше никак трудно наученото да се приложи на практика и да ни направи по-успешни." (януари 2014 г.)


Такса за участие: 580 лв. (без ДДС)
Специална цена за ограничен брой места: 470 лв. (без ДДС)

пълно описание
Собствено Търсене


Речник - управление на проекти
бг
абвгдежзий
клмнопрсту
фхцчшщъьюя
en
abcdefghij
klmnopqrst
uvwxyz
Новини
31.03.2015
100% успех на изпитите за AgilePM® и PRINCE2®
17.07.2014
Запознайте се с основните грешки и проблеми при изпълнението на проекти по програмите на ЕС с новото ни онлайн обучение!
04.04.2014
Научете повече за изпълнението на проекти по програмите на ЕС с новото онлайн обучение на Проджекта – част от нашата сертификационна програма!
21.01.2014
Ново онлайн обучение "Как да изготвим успешен проект по програмите на ЕС"!
16.10.2013
PRINCE2® и ITIL® имат нов собственик
19.08.2013
100% успех на изпита за PRINCE2 Foundation
Всички новини
Add to favoritesИзпрати на приятелПринтирай страницата
Created by Web SystemsLast updated: 18.05.2016© 2005 Projecta Ltd.